preskoči na sadržaj

Tehnička škola za strojarstvo i mehatroniku, Split

Login
e-DNEVNIK

 

 

BROJAČ POSJETA
Ispis statistike od 7. 11. 2009.

Ukupno: 640810
Ovaj mjesec: 2670
Danas: 7
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST ZA UČENIKE U SVEZI PROVOĐENJA NASTAVE NA DALJINU
Autor: Nikolina Dolfić, 16. 3. 2020.

Poštovani učenici,

kao što vam je poznato od ponedjeljka, 16.3.2020., nastava se odvija na način kojeg je propisalo MZO.

Formirana su razredna odjeljenja (virtualna). Svaki od učenika trebao se prijaviti u Microsoft Teams putem poveznica koje su dobili od svojih razrednika/ca, a o čemu ste već obaviješteni krajem prošlog tjedna.

 

Predmetni nastavnici (u svakom razrednom odjeljenju) objavljivat će nastavne sadržaje i sve ono što smatraju potrebnim za što kvalitetnije izvođenje nastave.

 

Neki od nastavnika navedeno su već i odradili, a ostali će to uraditi u najkraćem mogućem roku.

Nastavnici će svoje nastavne materijale objavljivati prema redovitom rasporedu sati, a učenici su dužni pratiti ono što je objavljeno te izvršiti svoje obveze, s tim da učenici svoje aktivnosti mogu odraditi u toku dana kada je materijal objavljen – NAJKASNIJE DO 20.00 SATI.

Ne pridržavanje smjernica koje je propisalo MZO, a odnose se na nepohađanje nastave, odnosno, neostvarivanje zadanih aktivnosti, vrednuje se na isti način kao i u redovitom odvijanju nastave (uključujući i pedagoške mjere).

Mole se učenici da se unutar virtualnih učionica ponašaju odgovorno i primjereno kako bismo svi zajedno što je moguće uspješnije prebrodili nastalu situaciju i pritom imali što manji gubitak u odgojno-obrazovnom procesu koji je neminovan.

O svim novim informacijama koje škola dobije od MZO-a i koje budemo dužni provesti, obavijestit ćemo vas putem mrežne stranice škole te vas molimo da ažurno pratite sve podatke koji budu izneseni.

Za očekivati je da će zbog preopterećenosti internetske mreže biti i problema s pristupom virtualnim učionicama te vas molimo za strpljenje i razumijevanje s obzirom da se radi o vanjskom faktoru.

 

Vaši razrednici će vas redovito izvješćivati putem elektroničke pošte (…@skole.hr) o svemu što smatraju bitnim da bi se nastava na daljinu mogla kvalitetno odvijati, a isto tako kako bi se otklanjale sve nejasnoće koje će se zasigurno javljati u početku izvođenja ovog oblika nastave.

Pozivaju se svi učenici da što je moguće ozbiljnije pristupe novonastaloj situaciji, a naročito iz razloga što ne znamo koliko će ista potrajati.

 

Želimo vam da se što uspješnije uključite u nastavu na daljinu te vam želimo što brži povratak u školske klupe.

Nadasve, želimo vam puno zdravlja te da se ne susretnemo s Covid-19 virusom ni u jednom obliku.

 

Nikolina Dolfić, stručna suradnica-knjižničarka                 Marin Tvrdić, ravnatelj

 

KLASA: 602-03/20-25/04

Ur.broj: 2181-25-20-01-2

Split, 16. ožujka 2020.

 

 

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju