Tehnička škola za strojarstvo i mehatroniku, Split

Tehnička škola za strojarstvo i mehatroniku, Split

Radom u aplikaciji za upise učenika u 1. razred srednje škole, uočeno je kako su pojedini roditelji/učenici u aplikaciju učitali Upisnice, ali iste nisu popunjene na ispravan način, niti su popunjeni svi traženi podatci. Upisnica u pdf-u se ne smije mijenjati na računalu, potrebno je podatke koji nedostaju ispisati rukom te mora biti potpisana od strane učenika i roditelja s navedenim mjestom i datum popunjavanja upisnice.

Također napominjemo kako učitavanje Upisnice u aplikaciju, ne znači da je učenik upisan u našu školu. Potrebno je dostaviti i sljedeće dokumente:

1. svjedodžbu medicine rada da učenik nema zdravstvenih kontraindikacija za obrazovni program  Strojarski računalni tehničar ili Tehničar za mehatroniku (ovisno koji program  učenik upisuje)

2. uplatnicu za troškove školovanja (primjer uplatnice na poveznici http://ss-tehnicka-st.skole.hr/upisi)

–  svjedodžbu o završenom 8. razredu

Navedeni dokumenti trebaju se dostaviti osobno u školu ili na mail adresu tssm@ss-tehnicka-st.skole.hr

Napominjemo učenicima i njihovim roditeljima kako su upisi u prvi razred za školsku godinu 2022./2023. mogući od 11.7. do 13.7. od 8 do 12 sati u prostorijama škole. Nakon toga roka prestaju upisi u našu školu te se izvan tog roka učenici neće se moći upisati.

 

Upisno povjerenstvo

Skip to content