preskoči na sadržaj

Tehnička škola za strojarstvo i mehatroniku, Split

Login
e-DNEVNIK

 

 

BROJAČ POSJETA
Ispis statistike od 7. 11. 2009.

Ukupno: 640810
Ovaj mjesec: 2670
Danas: 7
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST ZA UČENIKE, RODITELJE I ČLANOVE NASTAVNIČKOG VIJEĆA - dostupnost škole za vrijeme trajanje ugroze od virusa Covid-19
Autor: Nikolina Dolfić, 20. 3. 2020.

1. Svi roditelji i učenici mogu osobno doći u školu zbog rješavanja bilo kakvih administrativnih potreba (potvrde, uvjerenja i sl.) svake srijede u vremenu od 11-13 sati. 

2. Navedeno je definirano od strane ravnatelja prema traženju resornog Ministarstva znanosti i obrazovanja te traje do opoziva iste. 

3. Predmetni nastavnici dužni su roditeljima osigurati uvid u sve objavljene virtualne materijale predviđene za izvođenje nastave na daljinu, kao i omogućiti roditeljima kontakt s predmetnim nastavnikom (putem službene e-mail adrese) i to u terminima koji su definirani za suradnju s roditeljima na početku šk.god. 2019./2020. 

Razrednici su dužni ostvariti suradnju između roditelja i predmetnih nastavnika ukoliko se pojavi bilo koji oblik problema u komunikaciji. 

4. Svi predmetni nastavnici i stručni suradnici trebaju putem elektroničke pošte dati povratnu informaciju ravnatelju škole o prihvaćanju Odluke o radu na daljinu (iz kućnog prostora). Zahtjev ravnatelja temelji se na Odluci MZO-a. S obzirom na trenutnu situaciju, povratna informacija putem elektroničke pošte, smatrat će se kao vlastoručno ovjereno prihvaćanje rada na daljinu pri čemu moraju biti zadovoljeni materijalni i tehnički uvjeti koji su također vidljivi iz Odluke MZO-a. Navedena Odluka ravnatelja nalazi se u prilogu (pod opširnije). 

5. Ravnatelj će posebnom odlukom definirati način rada administrativnog i tehničkog osoblja kako bi se omogućilo funkcioniranje škole u trenutnim uvjetima. 

Nikolina Dolfić, stručna suradnica

Marin Tvrdić, ravnatelj

                                                                                                

 

                                                                       

 

 

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju